Volby

mceclip0-1

 


RESPEKT: VOLBA, KTERÁ NÁS ČINÍ JEDINEČNÝMI

Sendo je volbou pro lidi, kteří hledají skutečný pocit pohody nejen pro sebe, ale také pro prostředí, ve kterém žijí. Skutečně komplexní přístup, v němž motivace naší volby vychází z respektu: respektu k přírodě, respektu k životnímu prostředí a respektu k sobě samému i k ostatním.
Cítíme se zodpovědní za prospěch planety a jejich obyvatel. Proto jsme se rozhodli pečlivě vybírat ingredience, které používáme, se záměrem snížit náš dopad na životní prostředí na minimum a zároveň zachovat křehkou přírodní rovnováhu.
 
 
 
 
 
 
list

RESPEKTUJEME PŘÍRODU:
OPTIMALIZUJEME NAŠE VÝROBNÍ PROCESY

Díky použité technologii vyvíjíme rostlinné fytokomplexy, aniž by to mělo vliv na blaho rostlin. Funkční složky totiž můžeme extrahovat z malé části rostliny, například z listu. Tím se vyhneme intenzivnímu hospodaření a zabráníme tak změně rovnováhy podloží a živočichů, kteří v půdním prostředí žijí. Vše, co rostlina produkuje - listy, květy a plody je pěstováno ve zcela přirozeném ekologickém prostředí, a proto je bez kontaminujících látek, které by se za normálních okolností vstřebaly během růstu a pěstování. Kromě toho tímto způsobem snižujeme také množství alergenů, které se mohou nacházet ve funkčních složkách získaných z rostlin.

0% SLOŽEK ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
Rozhodli jsme se dodržovat program organizace PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) Cruelty Free a Vegan. Zaručujeme, že všechny naše výrobky ne- obsahují složky živočišného
původu.

VYSOKÉ PROCENTO SLOŽEK PŘÍRODNÍHO PŮVODU
V našich recepturách používáme vysoký podíl přírodních a organických složek v kombinaci s organickými výtažky, oleji a/ nebo másly.

 

 

 

Výstřižek

RESPEKT K LIDEM

Výrobky Sendo se zaměřují na blaho vaší pokožky a její ochranu před potenciálně škodlivými chemickými látkami.

0% SLS/SLES
Povrchově aktivní látky SLS a SLES jsou považovány za potenciálně dráždivé pro pokožku: nahradili jsme je mycími látkami přírodního původu (Sodium Coceth Sulfate).

0% PARABENS AND MIT
Parabeny a MIT jsme nahradili alternativními látkami, které jsou k pokožce šetrnější.

<1 PPM NICKEL
Všechny naše přípravky testujeme na přítomnost niklu (<1 ppm), abychom chránili a zaručili lepší snášenlivost pro pokožku, která je na tuto složku přecitlivělá.

0% FRAGRANCES WITH SYNTHETIC COLOURANTS AND ALLERGENS
Rozhodli jsme se používat pouze vonné látky, jejichž složení snižuje riziko vyvolání alergie, a upustili jsme od syntetických barviv. 

 

 

 

more

RESPEKT K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ

Naše rozhodnutí používat biotechnologické funkční složky nám umožňuje získávat účinné rostlinné složky, které jsou trvale vysoce kvalitní, respektují ekologii rostlin a nemají žádný dopad na životní prostředí. Zachování biologické rozmanitosti a překonání limitů tradičního pěstování nám umožňuje mít k dispozici všechny druhy rostlin, které potřebujeme, ve všech ročních obdobích nebo na všech místech. Biotechnologie totiž zabraňuje nutnosti intenzivního pěstování, které často vede k plýtvání vodou, nárůstu emisí (kvůli strojům potřebným pro pěstování, skladování atd.), a to díky tomu, že účinné látky získané z rostlin jsou replikovány v laboratoři.

0% SILIKONŮ
Tam, kde je to možné, jsme se zbavili silikonů, což jsou biologicky nerozložitelné látky, které vytvářejí na pokožce film a brání účin- ku aktivních složek.

100% MADE IN ITALY
Zvolili jsme přípravu a výrobu v Itálii, abychom zaručili kvalitu a kontrolu výrobního řetězce.

0% VAZELÍNY a MINERÁLNÍCH OLEJŮ
Upustili jsme od vazelíny a minerálních olejů, které jsou škodlivé pro životní prostředí, a raději používáme složky přírodního původu, které jsou šetrnější k ekosystému.